Referenties

BSO Korein Kindcentrum Theresia
“Daniëlle verzorgt haar workshop clownerie op verschillende dagen en tijden bij ons op Kindcentrum Theresia. Dit nemen wij natuurlijk op in onze planning. Op de dagen dat de workshop plaats heeft gevonden kwamen er al een aantal kinderen enthousiast naar ons toe “mogen wij mee doen met de workshop?”. De kinderen waren heel nieuwsgierig “ een workshop clownerie, waarbij je lekker gek mag doen en je met je fantasie aan de slag mag, hoe gaaf is dat!”. Daniëlle start de workshop en de kinderen kijken haar vol verwachting aan. “Ik ben nu gewoon Daniëlle…” begint ze haar verhaal, “…maar als ik mijn neus op zet dan ben ik Clown Kluns”. De kinderen luisteren aandachtig. Daniëlle bouwt haar workshop rustig op en zoekt veel interactie met de groep kinderen. De kinderen worden uitgedaagd om zelf mee te doen en leren hoe ze een clown kunnen zijn; hoe loopt een clown, hoe groet een clown anderen en hoe kun je een kusje sturen naar een ander? De kinderen worden geprikkeld om mee te doen en leren op een speelse manier allerlei leuke clownvaardigheden. Wij vonden het een gezellige workshop. Zeer geslaagd!”
BSO Korein Seringenstraat Eindhoven
“De workshops zijn zeer positief ontvangen en zeker voor herhaling vatbaar. We weten je te vinden als we deze nog eens op ons programma zetten.”
Ouders van Kindcentrum Theresia Eindhoven

“Onze zoon heeft erg genoten van de workshop en zou het super vinden als er een vervolg zou komen!”

“Onze dochter vond de workshop echt erg leuk. Met name het spiegelen hebben we sinds afgelopen woensdag dagelijks herhaald. Voor haar leek de workshop zo nu en dan wel wat te lang, maar op het moment dat we het daarover hadden om een antwoord te geven op deze vraag gaf ze aan dat het helemaal niet zo was. In elk geval hebben we genoten van onze Clown Snuf! Leerzaam, erg leuk, nieuw, kortom wij waren er erg enthousiast over en zullen dat ook verder vertellen aan andere deelnemers.”

“Onze zoon was elke week enthousiast, vond t super leuk en na het zien van de eindpresentatie werden er een aantal dingen wel duidelijk voor ons (dus het overdreven angstig kijken als er iets gebeurde op tv bijvoorbeeld). Samen met zijn broertje doet hij nog steeds regelmatig de clownsloop en af en toe zie ik hem bezig met spiegelen, ook al is hij dan in z’n eentje. Meestal vraag ik dan of ik mee mag doen. Het was een genot om te zien met welk natuurlijk gemak je met alle kinderen daar stond en omging met ieder z’n eigen onrust/afleiding/verlegenheid, noem t maar op. Dus vooral niet mee stoppen!! “

"Bedankt voor de leerzame en fijne clownerie-workshops voor onze zoon en dochter. Ze hebben elke week genoten! Ze kwamen afgelopen donderdag zo blij en trots thuis met hun diploma, Knuffeltje en foto. Mijn vader heeft vol bewondering tijdens de voorstelling naar je aanpak en aansturing gekeken. Hij zag hoe je precies de kinderen naar behoefte aansprak en bijstuurde. Enorm bedankt!"

Copyright © contactclownkluns.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites