Clownerie 1-op-1

Deze workshop is ontstaan door de ervaringen in het spelen voor de kwetsbare medemens en het geven van groepworkshops aan kinderen. Clown Kluns is geen coach maar haar werk werkt wel coachend. De contactclown gaat namelijk altijd uit van “wat er is en komt” tussen de clown en de ander. Van daaruit ontstaat ook het contact en het spel. De ander mag er zijn met alles wat er is of juist niet is. Er is geen goed of fout. Als contactclown ga ik onbevangen en oordeelvrij aan de slag met ieder kind. In een veilige omgeving laat ik het kind spelenderwijs “groeien” in zijn “zijn”.

Deze workshop is geschikt voor:

  • Kinderen die verlegen zijn (we laten je “groeien” door de clown in jezelf te ontdekken)
  • Kinderen die vastlopen in hun uitingen (we gaan op clowneske manier aan de slag met je verdriet, boosheid, angst of blijheid. Zo krijg je ruimte in je lijf, dat lucht lekker op)
  • Kinderen die normaal gesproken liever op de achtergrond blijven (we gaan samen leren het podium te pakken, jezelf te presenteren ook al is er geen publiek)
  • Kinderen die moeite hebben met samenwerken (we gaan samen op clowneske manier aan de slag met allerlei oefeningen zodat je het minder eng gaat vinden)
  • Kinderen die het eng vinden hun stem te laten horen (op een speelse wijze gaan we je stem ontdekken)
  • Kinderen die nieuwsgierig zijn naar de clown (de fantasie prikkelen en dat wat je van nature al in je hebt gaan we uitvergroten in je spel)

Voorafgaand aan de workshop heb ik een intake met de ouders/verzorgers om de workshop voor te bereiden en een datum te plannen. De workshop kan eenmalig plaatsvinden of, indien nodig / wenselijk, uit meerdere workshops bestaan. Elke workshop duurt 1,5 uur waarin ook tijd is voor een bekertje drinken en iets lekkers als rust moment.

Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Groeiplein Eindhoven, Breitnerstraat 2F in Eindhoven, www.groeiplein.nl

Interesse in deze workshop? Neem dan contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © contactclownkluns.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites