Ik ben Daniëlle Webber (1969), getrouwd met Max en moeder van twee zonen (23 en 20 jaar oud).

Na jarenlang in diverse functies en branches werkzaam te zijn geweest (van reisadviseur, verkoopassistente in autobranche, communicatiemedewerker bij spoorwegbeheerder tot binnendienst medewerker sales in bouwbranche) ben ik de clown in mezelf gaan ontdekken. En ik kwam er al snel achter dat dit naar meer smaakte. In de opleiding en specialisaties tot contactclown ben ik op zoek gegaan naar de clown in mijzelf en Clown Kluns heeft dezelfde eigenschappen als Daniëlle maar dan uitvergroot.

In al wat ik doe ben ik een gedreven, doortastend, inlevend en dienstverlenend persoon. Ik ben een initiator en hou van aanpakken en ik stel het verbinden van en met mensen in alle facetten van mijn leven centraal. 

Op weg naar....Clown Kluns

In 2009 werd ik door een artikel in een tijdschrift nieuwsgierig gemaakt naar het vak van contactclown. Het "matchte" met mijn wens om voor de kwetsbare medemens iets te willen betekenen. In januari 2012 ging mijn nieuwsgierigheid over in concreet zoeken naar een opleiding tot contactclown voor mensen met dementie. En die vond ik bij Roelant en Madeleine de Vletter met de opleiding “Speel wie je bent”. In november 2012 startte ik met de basisopleiding en in 2013 volgde ik de specialisatie "Dementie", in 2014 "Gehandicapte en zieke kind" en in 2015 "Kinderen, jongeren en ouderen in de psychiatrie". In 2021 en 2022 volg ik bij "Speel wie je bent" de specialisatie "Rouwclown".

NU

Sinds 2014 ben ik als Contactclown aan de slag en in mei 2016 heb ik van mijn passie en droom ook mijn beroep gemaakt. Ik vind veel voldoening in mijn werk. Contact van hart tot hart is puur, zonder oordeel, zonder "stickers". Telkens weer mag ik samen ZIJN met de ander! Heel bijzonder en intens om te ervaren en het zorgt voor mooie belevenissen voor allen die erbij betrokken zijn.

Naast het werken als contactclown verzorg ik intussen ook workshops Clownerie voor kinderen, op basisscholen en buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen ga ik op clownpad en belanden we van het DENKEN in het DOEN!

Copyright © contactclownkluns.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites