Aanbevelingen / Referenties

Roelant en Madeleine de Vletter, opleiding Speel wie je Bent
“Clown Kluns heeft leuke en frisse clownkleding en is een authentieke clown. Zij heeft een opmerkzame, tintelende clownenergie die aantrekkelijk werkt op de dementerende medemens. Clown Kluns sluit mooi aan op dat wat er al is waardoor het contact natuurlijk over komt. Haar creativiteit en clownvaardigheden zijn enorm ontwikkeld tijdens de basisopleiding”.
Uit het getuigschrift specialisatie gehandicapten
“Er is liefdevol contact tussen Clown Kluns en de gehandicapte medemens. In het spel zit dynamiek tussen klein, subtiel nabij spel en groter uitbundig spel op afstand. Ze maakt makkelijk en op een speelse manier contact met de kwetsbare medemens. Bovenal doet zij dit op een bijzondere en liefdevolle wijze waardoor de ander zich gezien weet en ook veilig voelt”
Uit het getuigschrift specialisatie kinderen/jongeren met psychiatrische problematiek
“Clown Kluns weet duidelijke spelgrenzen aan te geven. Ze houdt de regie in het spel met kinderen die de neiging hebben “eruit” te vliegen. Dit maakt haar spel veilig en professioneel. Met leuke spelimpulsen en het naadloos inspelen op dat wat het kind aangeeft kan de verbinding in het contact tussen Clown Kluns en het kind stromen”.
Marja van Hooff, woonbegeleider Archipel locatie Ekelhof in Eindhoven
“Daniëlle, komt als Clown Kluns al sinds juni 2014 op onze huiskamers spelen. Als zij binnenkomt heeft ze vaak al snel contact met een bewoner en gaat daarmee rustig “aan de slag. Zij neemt rustig de tijd om voornamelijk non-verbaal het contact op te bouwen. De meeste bewoners vinden het heerlijk en genieten zichtbaar van haar aandacht en spel. Soms moet iemand even “ontdooien” en het komt zelden voor dat dat Clown Kluns niet lukt! Ook weet zij feilloos in te schatten of een bewoner te benaderen is en ze stemt de wijze van benaderen ook af per persoon”. Wij zijn altijd erg blij met haar bezoekjes en voor diverse bewoners is zij voortaan een bekend gezicht!”
Copyright © contactclownkluns.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites